na chwile obecna okolo robie rocznie 15000 max 20000
wejście midi do radia swing
Zwiń
X
-
moje aukcje allegro :
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832058Tagi: Brak
-
-
Dzień dobry!!!
Mam octavię z 2009 roku wersję Ambiente z fabrycznie wbudowanym radiem swing.
Mam w schowku podłokietnika z przodu wejście AUX, natomiast nie mogę znaleść wejścia midi. Możliwe, że go nie mam, a może jest gdzieś schowane.
Proszę o pomoc gdzie ewentualnie go szukać.
Pozdrawiam
Marcin
-
-
Zamieszczone przez marcink_1wejścia midi
Jeśli chodzi o USB to z tego co pamiętam nie w każdej octavce było montowane, ale niech potwierdzi to ktoś bardziej doświadczony, bo ostatnio za dużo aut oglądałem i już mi się wszystko myli :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoPewnie chodzi o MDI. Jak nie zapłaciłeś to nie ma.
Jeżeli nie ma, to czy jest możliwość dołożenia w łatwy sposób?
Jeżeli jest, to gdzie szukać?
Czy to USB czy MIDI to nie wiem, w instrukcji od radia coś pisało o MIDI a nie USB.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoChcesz dołożyć, ale nie wiesz co i nie wiesz po co, ale tylko dlatego, że tak jest napisane w instrukcji :?: :lol:
Najpierw chcę się upewnić czy to mam, a jak nie to czy warto dokładać. Notomiast czy to jest USB czy MIDI to nie wiem, jednak wiem jakbym chciał żeby działało.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez marcink_1Zamieszczone przez shadoChcesz dołożyć, ale nie wiesz co i nie wiesz po co, ale tylko dlatego, że tak jest napisane w instrukcji :?: :lol:
Najpierw chcę się upewnić czy to mam, a jak nie to czy warto dokładać. Notomiast czy to jest USB czy MIDI to nie wiem, jednak wiem jakbym chciał żeby działało.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Ja kupowałem samochód z wysprzedaży rocznika i radio było już na wyposażeniu, więc nie mogłem domówić. Mam w podłokietniku tylko wejście AUX. Myślałem, że to USB lub MID gdzieś też jest.
Czy to wystarczy do radzia Swing podłączyć odpowiednie gniazdo i będzie działac, czy trzeba coś dokładać jeszcze?
Co prawda, to pytanie jest już czysto teoretyczne bo nie będę pewnie rozbebeszał auta.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez marcink_1Ja kupowałem samochód z wysprzedaży rocznika i radio było już na wyposażeniu, więc nie mogłem domówić. Mam w podłokietniku tylko wejście AUX. Myślałem, że to USB lub MID gdzieś też jest.
Zamieszczone przez marcink_1Czy to wystarczy do radzia Swing podłączyć odpowiednie gniazdo i będzie działac, czy trzeba coś dokładać jeszcze?
Komentarz
Komentarz